Milosrdna Ruka Kristova
A.M.D.G.
God Bless You...
Kontakt
Nema zapisa.
Poruke (english)
U IME ISUSOVO

 • U ime Isusovo uzimam vlast i vežem sve sile i snage u zraku,na zemlji,u vodi,u podzemlju,na onome svijetu,u prirodi i u vatri.Ti si Gospodar nad svim svemirom,dajem Ti slavu u ime Tvoga stvorenja.U Tvoje ime vežem sve demonske sile koje su došle protiv nas i naših obitelji i stavljam sve nas pod zaštitu Tvoje dragocjene Krvi koja je prolivena za nas na križu. Marijo,naša Majko,tražimo Tvoju zaštitu i zagovor sa presvetim Srcem Isusovim za svew naše obitelji.Zaogrni nas svojim plaštem ljubavi da se prestraši neprijatelj. Sveti Mohovile i naš anđele čuvaru,dođite i branite nas i naše obitelji u borbi protiv svega zla što obilazi svijetom. U ime Isusovo,zapovijedam svim silama i snagama zla da odstupe istog časa od nas,od naših domovai naše zemlje. A mi Ti zahvaljujemo,Gospodine Isuse,jer si vjeran Bog i osjećaš s nama.Amen
Teme
A.M.D.G.
Božić
Uskrs
Podijeli
Banner A.M.D.G.
Create your own banner at mybannermaker.com!
Copy this code to your website to display this banner!
IHS
Nema zapisa.
Blog
srijeda, prosinac 1, 2010
Papinstvo u zadnjim vremenima


Sveta Hildegarda ( +1179) poznata je u Crkvi i po karizmi proroštva. O posljednjem antipapi i Antikristu je izjavila:
"Jedan musliman će se obratiti i postati svećenik, biskup i kardinal, pa kad novi papa bude izabran (neposredno prije


Antikirsta), ovaj će ga kardinal ubiti iz ljubomore

prije nego što papa bude ustoličen, jer će sam htjeti postati papa. Kada kardinali zatim izaberu novoga papu ovaj će se kardinal proglasiti protupapom

i 2/3 kršćana če slijediti njega. On kao i Antikrist potjeću iz izraelskog plemena Dan."
Concita, još živa vidjelica Majke Božje u Garabandalu (Španjolska), objavila je da će nakon smrti Pape Ivana XXIII. biti još samo tri pape do kraja vremena. Kad je umro Papa Pavao VI , rekla je da će biti još samo 2 pape do kraja vremena. Ona nikada nije objasnila što misli pod nazivom "kraj vremena". Papa Ivan Pavao II. je dakle posljednji papa ovih posljednih vremena. Koja su to vremena koja završavaju? To su vremena vladavine sotone. To su vremena između Prvog i Drugog Kristova dolaska.Joanna Kriva u Poruci koju je primila od Gospodina Boga 25. lipnja 1992. navodi:
"Postoji jedan među mojim kardinalima, koji radi na tome da uništi sve ono što moj izabrani Namjesnik (Ivan Pavao II.) nastoji potvrditi kao istinitu objavu Moje Riječi. Ovaj sin sotone i njegovi sljedbenici postojano rade na tome da zauzme Ribarovo mjesto. Taj nije moj Nasljednik. On prisvaja mjesto koje pripada legalnim nasljednicima Petrove stolice. Ja upozoravam ovoga čovjeka i osuđujem ga na pakao. Njegovo spletkarenje će dovesti do otpada Crkve. Svako zastranjenje biti će moguće, svako svetogrđe dopušteno. Ta grozota je sotonska crkva. To oskvrnuće Mojeg svetog Hrama biti će potpuno. Ne smijete praviti nagodbu s njim, jer on samo uzdiže sebe i zaklanja svjetlo moje Istine te čini ruglo od Moje Crkve pred Bogom i ljudima. Pripremite se dobro, jer je vrijeme njegove vladavine pred vratima. To vam kažem Ja, Gospodin Bog.. Iz Moje Crkve će nestati prava Žrtva i živa Euharistijska Prisutnost. Nemojte imati udjela u đavolskom planu uništenja svijeta."

U Poruci od 2. prosinca 1990. stoji:
"Sile zla se udružuju da potpuno unište Crkvu. Moj vjerni sluga Papa Ivan Pavao II.. hrabro stoji na braniku protiv neprijatelja koji bi htjeli uništiti Moju Crkvu.On će trpjeti radi obrane prave Vjere. On radi neumorno pod vodstvom Žene odjevene u Sunce u potpunoj poslušosti i ljubavi."


 

 

Pad AntikristaU La Salettu 19. rujna 1846. Majka Božja je detaljno prikazala završnu dramu pada Antikirsta:

"Jao stanovnicima Zemlje! Bit će krvavih ratova i gladi, bit će pošasti i zaraznih bolesti. Bit će grmljavina koje će drmati gradovima. Bit će potresa koji će gutati cijele krajeve i zemlje. Čut će se glasovi iz zraka. Krv će teći sa svih strana...Krvlju, suzama i molitvama pravednika Bog će se dati umilostiviti. Henoh i Ilija će biti ubijeni. Poganski Rim će nestati. Oganj s neba će pasti i proždrjeti tri grada. Sav će svemir biti zahvačen užasom, pa će se mnogi dati zavesti, jer se nisu klanjali pravom Kristu koji je živ među njima. Vrijeme je kad će sunce potamniti, a jedino će Vjera živjeti.Evo vrijeme je. Bezdan se otvara. Evo kralja kraljeva tmina. Evo zvijeri sa svojim podložnicima, koja se naziva "spasitelj svijeta".
Uzdižući se oholo u zrak da dođe do neba, bit će zvijer pogođena dahom Svetog Mihaela Arkanđela. Zvjer će pasti na zemlju, a Zemlja je već tri dana u grčevima.
Ona će otvoriti svoje krilo ognja te će zvijer biti uronjena s svojim pristalicama u vječni bezdan pakla.
Tada će voda i oganj pročistiti Zemlju i uništiti sva djela ljudske oholosti i sve će biti obnovljeno. Tada će Bogu služiti i Boga slaviti!"

Preko svećenika Don Stefana Gobbija 5. prosinca 1994. Majka Božja je najavila nova vremena ovim riječima:
"Potvrđujem da će se za veliki jubilej dvijetisućite godine dogoditi tirumf mog Bezgrešnog Srca koji sam vam u Fatimi predskazala, a ostvarit će se povratkom Isusa u Slavi da uspostavi svoje kraljevstvo na Zemlji. Tako ćete konačno moći vidjeti svojim očima : novo Nebo i novu Zemlju!"
Antikristovo oko ubija duše

Poruke Isusa Krista preko američkog vidioca John Leary-a

Antikristova moć zavođenjaLeary svjedoči: ''U Kapeli Klanjanja vidim policajce koji su naličili na Gestapo, obučeni u crno s puškom. Zatim bočno vidjeh razne demonske poglede Antikrista. Primih poruku:
''Antikrist će imati opasne oči, koje nemojte gledati. One će biti u stanju hipnotizirati vaše misli preuzimajući kontrolu vaše pameti, imat će đavolske moći i vi se morate sakrivati od njega. Zajedno s ljudima vršit će veliki utjecaj, njušit će (otkrivati) vjernike i nastojati ne samo ubiti im tijelo, nego također i ukrasti im dušu i odvratiti je od Boga, ako ne budu zaštićeni."( 14. listopada 1993.)
John Leary opisuje: Imao sam viđenje jedne majke koja je zaštićivala svoje dijete. Bila je u mračnoj kući i gledala kroz prozor vani.

Isus reče: „ Antikrist će biti kao Herod jer će tražiti da sva djeca vjernika od časa rođenja pa do 2 godine budu dovedena njemu. Ovi maleni bit će prineseni kao žrtve i ubijeni u crnim misama. Ovakva opaka tiranija trajat će samo kratko vrijeme....“ ( Isus Krist John Learyu 1 siječnja 1995.)


 

Zvijezda najavljuje Antikrista

 

U kapeli klanjanja vidio je gledajući gore prekrasno plavo nebo pa je izgledalo da se kreće po mračnom prostoru. Od Isusa je dana poruka:
"Bit će spajanje (konjunkcija) zvijezda kao što je bilo sa Betlehemskom zvijezdom. Samo ovaj puta će to biti znak da nastupa moć Antikrista.Bit će vidljiva sa zemlje i zvjezdoznanci će to posvjedočiti ljudima. Od toga trenutka demoni će biti pušteni na slobodu da djeluju na Zemlji te će mučiti duše ljudi.Zlo će se povećati u ljudima. Kao posljedica toga stanja vjernici će biti žestoko iskušavani. U to vrijeme shvatiti ćete Moja upozorenja i bit će vam potrebna molitva sa spasite duše." ( Isus Krist John Learyu26.listopad 1993.)

Antikrist iz Egipta„Narode Moj, ovo viđenje okultnih egipatskih bogova mjesto je kojeg će Antikrist posjetiti da zadobije svoj blagoslov baš kao što su proroci bili pomazani od Moga svetoga naroda... Antikrist će izaći iz Egipta kao čovjek mira..." (26. travnja 2007.)
„Narode Moj, dajem ti kratak letimični pogled očiju Antikrista, ali ne izravno zurenje jer njegova demonska snaga sugestije mogla bi čak prouzročiti da jedan od Mojih izabranih bude privučen njegovim riječima i njegovom željom da ga svi obožavaju. Ovo je razlog zašto sam zatražio da Moji vjerni poslije Upozorenja uklone televizijske i kompjutorske monitore iz svojih domova tako da ne gledaju njegove oči koje bi vas mogle hipnotizirati da idete njegovim zlim putovima.
Izbjegavajte ovog čovjeka i zazivajte Mene tako da vas Anđeli Čuvari odvedu do Mojeg najbližeg skloništa, kad se on jednom očituje. Ovo će biti pravi početak
Velike nevolje od tri i pol godine njegove kratke zle vladavine. Rekao sam vam da ću skratiti ovo vrijeme zbog Mojih izabranih. Pripremite se duhovno s ispovijedi i fizički s vašim naprtnjačama koje imajte pri ruci kad napustite svoj dom za Moja skloništa. Tamo ćete biti zaštićeni Mojim Anđelima i opskrbljeni osnovnim potrebama.
Ne bojte se ovog vremena i pouzdajte se u Moju moć i zaštitu.“ ( 8. listopada 2007.)
"Narode Moj, ova prazna stolica s egipatskim znakovima predstavlja stolicu moći za Antikrista. On će otići u Egipat da primi pomazanje od vrhovnog svećenika sotone i bit će postavljen za Europsku Uniju, ali će kratko vrijeme vladati, a Ja ću okončati njegovu vlast s Mojom Kometom kazne. Ne trebate se ništa bojati zločinaca jer ću vas Ja zaštiti da vas ne progone jer ću vas učiniti nevidljivima. Pouzdajte se u Mene i doživjet ćete Moju pobjedu već onda kad Antikrist sjedne na svoju stolicu." ( Isus Krist po John Learyu: 24.4.2008.)
Isus je rekao: "Narode moj, opet vam postaju jasna čitanja o razgovoru zadnjih vremana u Daniela (Dn 7,15-27): odolasku četvrtog kraljevstva koje se odnosi na Antikrista i njegovu zemaljski vladavinu od tri i pol godine. Daniel govori o onoj nemani koja bi mogla zadobiti nadzor nad čitavom zemljom i ona će zaticati Svece Svevišnjega.
U Evanđelju (Lk 21,34-36) opet se spominje vrijeme Velike nevolje koja dolazi na zemlju. Priprema za ova zadnja vremena tvoje je poslanje i ti ih dokazuješ u proročanstvima poruka koje s tobom dijelim.
Ovo viđenje Pentagona je još jedan poraz moći vaše vojske od ljudiJednog svijeta koji surađuju sa sotonom da dovedu na vlast Antikrista. Ti ćeš doživjeti da se tvoja zemlja preuzme kao dio Sjeveroameričke Unije pa će Unije širom svijeta doći pod vlast Antikrista u Europskoj Uniji.
O svim ovim događajima govori se u svetopisamskim čitanjima za posljednje dane na kraju ove Crkvene godine. Nemaj straha od ovih zločinaca jer će njihova vladavina biti kratka. Misliš li da bi dopustio ovom zlu da traje vrlo dugo? Svakako ne, jer Ja ću doći u Slavi na oblacima da porazim ovezločince i bacim ih u pakao. Moji će vjerni tada ugledati obnovljenu zemlju i živjeti u Mojoj Eri Mira."( Isus Krist po John Learyu: 1.12.2007.)
"Narode Moj, upozoravam vas o Zvijeri koja dolazi u Antikristu kao što gledaš u ovom viđenju. Zastro sam mu oči jer će imati demonsku moć da vas namami da ga obožavate. Pojavit će se kao čovjek ali s izuzetnim svojstvima vođe koji svojim magnetizmom može povući mase i zmijskim jezikom prevare i laži. Pokušat će riješiti svjetske ratove govorom mira. Dat će mu se nadzor nad Svjetskom vladom i svih Unija, ali tada će postati tiranski vladar koji će nametnuti obavezne čipove u svakom tijelu ili će, u protivnom, oni koji odbijaju biti smaknuti.
Za vrijeme iskustva Upozorenja, bit ćete upoznati da ne primate bilo kakve čipove u tijelo i da ne obožavate ovog Antikrista. Također sam vas upozorio da poslije Upozorenja uklonite iz kuće televizore i kompjutorske monitore tako da ne gledate antikristove oči snažne obmane.
Kad nastupi obaveza čipova u tijelo, masovno širenje bolesti posredstvom kemijskih tragova (iz zrakoplova) i izvanredno stanje, trebate zazivati Mene pa će vas vaši Anđeli Čuvari odvesti u najbliža skloništa. Ova skloništa bit će mjesta ukazanja Moje Svete Majke, mjesta posvećenog tla ili pećine. U Mojim sklomništima naći ćete svjetleći Križ i vodu ozdravljenja da vas zaštite od svih bolesti. Moji će vas Anđeli zaštiti od svih zločinaca koji će vas nastojati likvidirati jer ste s Menom. Borba dobra i zla postat će više fizička ali vidjet ćete kako zločinici gube Bitku Hermagedona.
Bit će neki koji će podnijeti mučeništvo za svoju vjeru ali oni će istog trenutka postati Sveci. Imajte strpljenja i nade u Moju moć jer na vrhuncu Antikristove vladavine doći ću Ja i poraziti ga Mojom kometom kazne. Poslat ću zločince u pakao i obnovit Zamlju za Moju Eru Mira." ( Isus Krist John po Learyu: 15.4.2008.)

Komet kažnjavanjaJohn Leary - vidio je u Kapelici klanjanja "komet kako se približava Zemlji i udara u Atlantski ocean podižući velike valove na mjestu pada. Ogromni oblaci prašine i dima poletjeli su u zrak..."
Poruka je stigla: " Jedan komet će pasti u Atlantski ocean i izazvati ogromni plimni val. Užareni rep komete stvoriti će ogromne oblake dima koji će zasjeniti sunce i ono će ostati zasjenjeno čitava tri dana. Pripremite se i sredite svoj život." (24. rujan 1993.)
John Leary opisuje: „Vidim jedan veliki vulkan iz kojeg izlazi velika količina crnog dima koji je zamračio sunce. Isus reče:
„Sine moj, u ovom viđenju, gdje gledaš dim, promatraš jednu veliku erupciju vulkana. Istina je da ćete nastaviti prisustvovati povećanju vulkanskih erupcija, ali ovo (što gledaš) obistinit će se kada kometa udari na zemlju. Tada će biti strašni poremećaj zemljine kore, od čega će izbiti mnogo od tih vulkana. To će biti spajanje erupcija i padanja ostataka kometa koji će proizvesti tri dana tame.
Druge posljedice bit će pomicanje magnetskih polova od njihovog sadašnjeg mjesta i promjena, kratkog trajanja, obrta zemlje, koja će se udaljiti od Sunca.
Gravitaciono privlačenje Sunca ispraviti će, naravno, ovo odstupanje, ali za to vrijeme zemlja će biti hladnija.
Za trajanja tih triju dana mraka, špilje i podzemna skloništa bit će za vas polja skloništa protiv studeni i sumpora koji će razrijediti kisik kroz jedno kratko vrijeme.“( Isus Krist John Learyu 23. srpanj 1996)


Tri dana mraka

John Leary opisuje viđenje: Za vrijeme noćne molitvene ure, vidim 3 svijeće koje gore u tami i shvatih da će se to dogoditi za 3 dana mraka. Isus reče:
„Ne bojte se, djeco Moja, za vrijme toga časa, jer vrijeme konačne kazne pročistit će sve zlo zemlje. Bit će kao kad je došao Anđeo smrti i kad su bili ubijeni svi egipatski prvorođenci. Kada budete zatvoreni u vašim sobama s upaljenim blagoslovljenim svijećama i sa zatvorenim vratima i prozorskim kapcima, bit ćete kao Hebreji okruženi od smrti. Molite vašeg Nebeskog Oca da budete spašeni za tog zlog razdoblja, pa ako budete vjerno slijedili Moje Zapovijedi i Moju Volju spoznat ćete spasenje.“( Isus Krist John Learyu 15. listopada 1994.)
„Narode Moj, sjećate li se da kad sam Ja umro na križu da je nastao potres i da je tama zahvatila zemlju od pomrčine sunca u 3 sata poslije podne. Tako sada ovo viđenje jednog drugog vremena tame proriče vrijeme zla koje dolazi s Velikom nevoljom.
Na kraju Velike nevolje Antikristove vladavine dovest ću Moju Kometu Kazne koja će udariti u Atlantski ocean. Tada ćete biti očevici tri dana mraka kad će samo blagoslovljene svijeće svijetliti. Tama će se rasprostraniti kako bi zločinci morali trpjeti živi pakao na zemlji, u vatri koja ih ne će uništiti, od nje će samo izgarati.
Zatvorite vaše prozore i ne gledajte vani da promatrate Moju srdžbu na ovim osuđenim dušama. Očistiti ću Zemlju od ovih zločinaca jer će na koncu lancima biti bačeni u pakao. Tada ću obnoviti Zemlju i donijeti Moju Eru Mira koja će biti nagrada svim Mojim vjernima.“ ( Isus Krist John Learyu 14. rujna 2007).


Za vrijeme Drugog svjetskog rata po mistici Mariji Valtorti Isus Krist je govorio

O osobi i vremenu Antikrista”I u Apokalipsi izgleda kao da se razdoblja miješaju, ali nije tako. Bilo bi bolje reći: odrazuju se u budućim vremenima s uvijek grandioznijim aspekrtima.
Sada smo (27.kolovoza 1943.) u razdoblju koje Ja nazivam razdoblje Antikristovih preteča.
Zatim će doći razdoblje Antikrista, koji je preteća razdoblju Sotone. Antikrista će potpomagati Sotonina očitovanja: dvije zvijeri koje spominje Apokalipsa.
Bit će to razdoblje gore od sadašnjeg. Zlo raste sve više. Kad bude pobijeđen Antikrist, doći će razdoblje mira,
da se ljudima udarenima od zapanjenosti zbog sedam rana (zala) i zbog pada Babilona, dade vremena da se saberu pod Mojim Znakom."
“Nakon strahovitih ratova što će ih Sotona uzvitlati na Zemlji po svom Poslaniku tmina: Antikristu, doći će period predaha za kojeg ću ja,
nakon što vam je Sotona krvavim dokazima pokazao kakvih darova može biti začetnikom, nastojati privući vas k Sebi ispunjajući vas svojim darovima”
– str.78 od 16.9.1943/.
Antikršćansko razdoblje ustat će s najvećom silovitošću u njegovom trećem očitovanju, to jest u posljednjem dolasku Sotone. ( str.6 od 27.8.1943) /
“Sotonsko razdoblje bit će tri puta okrutnije od antikršćanskog razdoblja. Ali će biti kratko, jer za one koji će živjeti u tom trenutku molit će čitava proslavljena
Crkva usred svjetlosti Neba, molit će Crkva koja se čisti usred pročišujućih plamenova ljubavi, molit će vojujuća Crkva s Krvlju posljednjih mučenika .
I dok tmine i žar pakla , oluje i munje Sotone budu isprevrtale svijet, spasit će se samo oni koji će znati stajati u sjenu Svetohraništa odakle izlazi svaka snaga,
jer Ja sam Snaga živih i tko se hrani sa Mnom, s vjerom i ljubalvju, postaje jedno s mojom Snagom. I malo će biti tih spasenika,
jer nakon vjekova i vjekova ljubavi moje za čovjeka, čovjek nije naučio ljubiti. Ali nitko Me neće moći optužiti ako se izgubi.” (str. 96 od12.11.1943.)./
“Čitavo je čovječanstvo grešno. Ali postoji i grešnik koji je jedinstveno grešnik, i postoji bezbožnik, to jest onaj koji dovodi grijeh do đavolskog savršenstva.
Jer, u Zlu, đavao zna doseći savršenstvo, i njegovi najodaniji učenici nisu manji od svoga učitelja. Lucifer se trsi da oponaša Boga, naravno u zlu.
Uzima načine, reći ću tako, života i pratnje... od Sina Božjega. Đavao se pokušava ponašati kao Krist, i kao Krist ima apostole, i učenike.
Među njima izabrat će savršenoga da od njega učini Antikrista. (str.107-108 od 7.8.1943.)
“Ako bi se dobro promotrilo što se od nekog vremena zbiva, a naročito od početka ovog stoljeća koje prethodi godini 2000.
trebalo bi pomislti da je sedam pečata (Otkrivenja) već otvoreno. Nikad kao sada nisam toliko radio da se vratim među vas Svojom Riječju,
da sakupim čete svojih odabranika da s njima i sa Svojim Anđelima krenem u bitku s tajnim snagama koje rade da otkriju čovječanstvu vrata ponora.
Rat, glad, zarazne bolesti, sredstva ratnog ubijanja – gore nego divlje zvijeri o kojima je govorio moj Preljubljeni –
potresi, znakovi na nebu, erupcije iz utrobe zemlje, kao i čudesni pozivi mističnim putem malih duša pokrenute Ljubavlju,
progonstva mojih sljedbenika, visine duša i niskoća tjelesa; nijedan od tih znakova po kojima bi mogao izgledati blizim čas Moje Srdžbe i moje Pravde....
U grozotama, koje prolazite, možete uzviknuti: Čas je tu! Ne može biti i ići dalje strašnije nego što je sada!
Glasno, zaista, vičete da dođe kraj, da vas se oslobodi. Krivci to traže, prezirući i proklinjajući, kao prije i kao uvijek.
Dobri to traže, u nemogućnosti da vide Zlo trijumfirati nad Dobrim sve više i više.
Mir, Izabranici Moji! Još nešto i Ja ću doći!
Ukupna suma žrtve potrebna da opravda stvaranje čovječanstva kao i žrtva Sina Božjega nije još dovršena.
Još nije završeno postrojenje mojih četa i Anđeli Znaka nisu još postavili slavni pečat na sva čela onih koji su zaslužili da budu izabrani za slavu.
Nesreća zemlje je ta i takva da njen dim, malo različitiji od onoga, koji se diže sa sjedišta sotone, diže se prema podnožju Božjega Prijestolja
silnim napadom, koji nosi karakteristiku svetogrđa. Prije ukazanja Moje Slave, na Istoku i na Zapadu, treba biti očišćeno kako bi bili dostojni o prikazanju Mog Lica.
Postoji tamjan koji pročišćava i ulje koje posveću-je veliki sasvim oslobođeni oltar, na kojem će se slaviti Posljednja Misa –koju ću u stvari slaviti Ja, Vječni Poglavar te Sveti Otac Papa sa asistencijom kao i ministranti Svih Svetaca koje će imati u onaj čas Nebo i Zemlja zajedno.
Ovaj tamjan i ulje su u stvari molitve i patnje Mojih Svetaca, onih koji su dragi Mom Srcu, onih koji su već obilježeni Mojim Znakom,blagoslovljenim Križem, prije nego što ih obilježavaju Anđeli Pečata.
Na zemlji je Znak utisnu (ugraviran) i vaša je volja da bude utisnut(ugraviran).
Tada to Anđeli ispunjaju znak bijelim vrućim zlatom koje se ne može odstraniti i što čini da se vaša čela sjaje poput sunca na mom Raju.
Velika je današnja grozota,Ljubljeni Moji, ali koliko više, sa kolikom dozom grozote mnogo veće može se povećati da se pretvori u grozotu krajnjeg časa!
Ako izgleda istinito da je gorki pelin pomiješan sa kruhom, vinom, a san ljudi, puno više,grozotom rečeno još mnogo više gorkog pelina
mora se još ulijevati u vaše vode, na vaše stolove, na vaše skromne krevete prije no što ste dostigli puninu ukupne gorčine,
što će biti vodič zadnjih dana ove rase, stvorene po Ljubavi, spašene po Ljubavi a koja se sama prostituirala licu mržnje.
Kajin je tumarao po cijelo zemlji jer je podigao ruku na nevinu krv, iako je ona bila okužena istočnim grijehom.
Nije mogao naći nikoga, da bi ga mogao istrgnuti iz ovog trenutka memorije, jer Božji znak je bio nad njim zbog Njegovog kažnjavanja.
On je radio u gorčini i u gorčini je živio i vidio je život drugih, a u gorčini je i umro. Zašto, dakle ne bi ljudska rasa patila,
koja je u stvari ubila i ubila u želji to da i bude, apsolutno nevinu Krv, koja ju je bila spasila?
Evo ih, preteče onoga za kojeg rekoh da se može zvati ‘Nijekanje’, ‘zlo postalo tijelom’, ‘Užas’, ‘Svetogrdnik’, ‘sin Sotone’, ‘Osveta’, ‘Uništenje’,
i mogao bih nastaviti davati mu imena kao jasna i zastrašujuća obilježja. Ali on još nije tu.
Bit će to osoba na vrlo visokom položaju, vrlo visoko poput zvijezde. Ne ljudska zvijezda koja sja na ljudskom nebu.
Nego zvijezda iz nadnaravne sfere. Upuštajući se u tabor Neprijatelja upoznati će oholost poslije poniznosti, bezboštvo poslije vjere,bludnost poslije čistoće, glad za zlatom poslije evanđeoskog siromaštva, žeđu za častima nakon skrovitog života.
Manje bi bilo strašno bilo gledati zvijezdu kako pada s nebeskog svoda nego li vidjeti kako se strmoglavljuje u žvale Sotone ovo već odabrano stvorenje,
koje će od svog novo izabranog oca kopirati grijeh. Lucifer je po oholosti postao Prokletnik i Mračnjak.
ANTIKRIST će, po oholosti jednog trenutka, postati prokletnik i mračnjak nakon što je bio zvijezda Moje Vojske.
Za nagradu svog odreknuća, koje će uzdrmati nebesa pod jezom užasa i učiniti da se potresu stožeri moje Crkve u zaprepaštenju koje će uzbuditi njegov pad,
postići će potpunu pomoć Sotone, koji će mu dati ključeve paklenog ponora da ih otvori. Ali da ih širom otvori,
da iz njega iziđu oruđa užasa koja je tisućljećima Sotona fabricirao da dovede ljude do potpunog očajanja,
tako da će oni sami od sebe zazivati Sotonu kao Kralja i trčat će za Antikristom, jednim koji će moći rastvoriti vrata ponora
i učiniti da iz njega iziđe Kralj ponora, kao što je Krist otvorio vrata Neba, te učinio da iz njega iziđe Milost i Oproštenje,
što ljude čine sličnima Bogu i kraljevima vječnog Kraljevstva u kojemu sam Ja Kralj kraljeva..


Kako je Otac Meni predao svaku moć, tako će Sotona njemu dati svaku moć, a naročito svaku moć zavođenja,
da povuče za sobom slabe i nagrizene od ognjica ambicija, kakav je on, njegov poglavica. Ali u svojoj neobuzdanoj ambiciji
pronaći će da su još odviše škrte nadnaravne pomoći od Sotone, i tražit će druge pomoći u Kristovih neprijatelja, koji će mu,
oboružani uvijek sve ubojitijim oružjem, kakve ih je njihova požuda prema Zlu mogla navesti da ih fabriciraju da bi sijali očaj u masama.
Oni će mu pomagati, dok Bog ne bude rekao svoj ‘Dosta’, I sve dok ih ne smanji i stanji do pepela blijeskom svojeg Pojavka (poraz Antikrista, ali ne Opći Sud!).
Vi ste preslabi, siromašna moja djeco, saznati imena grozota sedam apokaliptičnih gromova. Moj je Anđeo rekao Ivanu: '
Zapečati stvari o kojima su sedmoro gromova govorili. I o Njima nemoj pisati. Kažem da još nije došao čas da se otvori ono zapečaćeno.
I ako Ivan nije o tome pisao, neću vam kazati.
Na koncu konca, nije vam stavljena dužnost da okusite onu grozotu, i stoga: sve što vam je rečeno da učinite jest da molite za one
koji će trebati proći tim putem. Molite se da imaju snage da ne malakšu uslijed toga. Molite se za njih da ne učine
prevelikih koraka do mnoštva onih, koji, puni lažne hrabrosti, ne žele čuti ništa o kazni pa će vrijeđati Boga umjesto ga prizivlju u pomoć.
Mnogo takvih već je na zemlji i njihov će uzlet biti sedam puta sedam više sotonske prirode od njih.
Ja, ne Moj Anđeo, Ja se osobno kunem da kad gromko odjekne glas sedme trube, izvršit će se i grozota sedmog biča.
Ni Adamov glas neće priznati Krista Kralja, Gospodina, Otkupitelja i Boga. Neće prizivati Božje Milosrđe, Božje Ime u kojem je spas.
Ja, svojim imenom i svojom naravi zaklinjem se da ću zalediti od tog časa do vječnosti. Vrijeme će prestati a suđenje započeti.
Suđenje će zauvijek razdijeliti dobra od zla nakon tisuća godina zajedničkog bivanja na Zemlji.
Dobri će se vratiti na Izvor od kojeg su došli. Zli će pasti tamo gdje su odvaljeni tada kada je Lucifer iznenađivao
i od onog mjesta bio je izašao da zbuni Adamovu slabost u zavođenju osjetila i oholosti. Otajstvo Božje privest će se nekom svršetku.
Tada ćete vi upoznati Boga. Svatko, svatko iz zemlje, od Adama do zadnjega, koji bi rođen,
sakupljeni kao što ćete biti poput zrnaca pijeska i na pjeskovitom brežuljku vječne zemlje,vidjeti ćete Gospodina Boga, Stvoritelja, Suca, Kralja.
Da, vidjeti ćete ovoga Boga, koga ste ljubili, slijedili, vrijeđali i kleli, blagoslivljali, prezirali, služili Vi ćete Ga vidjeti.
Tada ćete Ga poznati i doći do saznanja koliko više je on bi zaslužniji vaše ljubavi i koliko je bio vrijedan časti
(kako je bilo vrijedno častiti Ga i služiti Mu). Oh! Radosti li za one koji se budu odijelili u ljubljenju Njega te slušanju njega .
Oh! Kakva će biti grozota onih koji su mu bili Jude, Kajini, koji su radije slijedili Protivnika i Zavodnika,
umjesto utjelovljene Riječi, u kojem nailazimo na Otkupljenje; zavodnika umjesto Krista, zavodnika umjesto riječi istinitog Života.(20.kolovoz 1943. – Quaderni: 1943: 145-1943).


Isus Krist je po Mariji Valtorti protumačio Danielov san o četiri nemani.
Prva je bila kao lav sa orlovskim krilima – bezboštvo
- druga je medvjed - nasilnik
- treća je kao leopard - nasilje što uživa u mučenju čovjeka.
"Moć željena, nametnuta od zloćina.... to je treća zvijer. Budući da je ljudska moć, to jest prodana Sotoni samo da bi bila moćnija, protiv svakog Božanskog i moralnog Zakona, ona rađa svoju neman koja se zove revolucija i koja, kakva je po naravi, nosi u izraslinama svoje monstruoznosti najgore užase revolucije: društveni brodolom Dobra i Vjere. Proštenje, poštovanje, moralnost, vjera, sloboda, dobrota umiru kad ova neman zapiri svojim paklenim dahom nad jednom nacijom. Poput zaraznog isparivanja širi se preko granica zaražujući sobom narode i narode, dok ne zarazi čitav svijet, pripravljajući na odrpinama žrtava, koje je ona ubila i rastrgala, na ruševinama nacija svedenih na razvaline, kolijevku za konačnu neman: Antikrista. "
“Zatim u noćnim viđenjima, pogledah kad eno:četvrta neman, strahovita, užasna, izvanredno snažna:
imaše velike gvozdene zube: ona žderaše, mrvljaše, a što preostade, gazila je nogama. Razlikovala se od prijašnjih nemani i imaše deset rogova. ” (Dn 7,7)
Već sam vam rekao da će Antikrist biti sin bludnosti čovjekove, rođen od suložništva čovjeka sa Zvijeri. To sam vam rekao. Ne mijenjam svoju Riječ. To što kažem istinito je. To znam bez potrebe da čitam, sjećam se toga bez potrebe da ponovno pročitam. Zapisano je u pameti Mene Boga, pred kojim se nižu bez prestanka jedno za drugim, a da jedno ne zapriječi viziju drugoga, svi događaji čovjeka u vremenu.
On, Antikrist, savršenstvo Užasa, kao što sam Ja bio savršenstvo Savršenstva, sa svojim nebrojenim oružjima , simboliziranim u deset rogova, u čeljustima sa gvozdenim zubima, u divljim nogama i napokon u malom rogu, simbolu skrajnje mržnje, kojom će Sotona obdariti svoga sina da zatruje čovječanstvo, dok će ga lažljivim ustima zavesti i učiniti da mu se klanjaju kao bogu... mučiti će preko svake mjere one, koji će Mi , o Malo stado Moje, ostati vjerni. Iz časa u čas maleni će rog (mržnja) rasti da škodi, rasti će sotonska inteligencija da izrekne kroz usta najuznemirivajuće laži, rasti će u moći kako sam Ja rastao u mudrosti i milosti, oboružan očima da čita misao svetih ljudi i da ih zbog te misli ubije...Nakon preteča Antikristovih doći će sam Antikrist. Antikršćansko razdoblje simbolizirano od Zvijeri koja je oboružana s deset rogova -

deset slugu Sotone, koji se smatraju kraljevima, od kojih će trojica ( zabilježi dobro) biti otrgnuti i bačeni u ništa(vilo), to jest u bezdan gdje nema Boga,i stoga gdje je Ništa(vilo), suprotnost Boga koje je SVE – kulminirat će rođenjem i rastom, do svoje najviše moći, u jedanaestom rogu,
uzročniku pada triju prethodnih, i sjedištu pravog Antikrista, koji će psovati Boga i mučiti će Crkvu Kristovu; vjerovat će, jer je sin suložništva oholosti đavolske s bludnošću ljudskom, “da može činiti velike stvari, da mijenja vremena i zakone” i kroz tri i po godine bit će Užas koji će vladati na svijetu.

Zatim će Otac reći: “DOSTA” pred velikim Zborom Svetih, pa će zločinačka Zvijer bit će ubijena i bačena u pakleni ponor i s njom sve manje zvijeri, da bi tu ostale sa Sotonom, svojim roditeljem, kroz svu vječnost.
Mene će tada Otac pozvati da sudim žive i mrtve prema onome kako je rečeno u Simbolu Vjere.”
Tekstovi iz knjižice od Marije Valtorte “I vidjeh u noćnim viđenjima” O Antikristu prije, oko i poslije njega, Jelsa 1988. strana 130 - preveo Don Božidar Medvid.


 

izvor


admg @ 09:20 |Isključeno | Komentari: 0
Chatolic TV
MOLITVA SVETOM MIHAELU ARKANĐELU

 • Sveti Mihaele Arkanđele, brani nas u boju, protiv pakosti i zasjedama đavolskim budi nam zaklon. Neka mu zapovijedi Bog ponizno molimo, i ti, vojvodo vojske nebeske, sotonu i druge duhove zlobne, koji svijetom obilaze na propast duša Božanskom jakošću u pakao protjeraj.
Translate(Croatian)
Točno vrijeme
Katolički kalendar
Arhiva
« » ruj 2016
 • p
 • u
 • s
 • č
 • p
 • s
 • n
 •  
 •  
 •  
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
E- knjige
Strani katolički site-ovi (engleski)
Index.hr
Nema zapisa.